ویزای اوکراین

ویزای اوکراین
visa ukraine

اطلاعات ویزای اوکراین

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی اوکراین :

۱-پاسپورت با اعتبار بالای ۷ ماه و ۳ صفحه خالی

۲-گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب

۳-دو قطعه عکس ۳در۴ با پشت زمینه سفید

۴- کپی خوانا از صفحه اول و دوم شناسنامه

۵-پرینت از حساب بانکی موجودی حداقل ۱۵ میلیون تومان به زبان انگلیسی با نام و نام خانوادگی پاسپورتی توریست

۶-تکمیل فرم مشخصات فردی

۷-چک ضمانت بازگشت مسافر با مبلغ ۲۰ میلیون تومان

 

قیمت ویزای اوکراین برای ایرانیان توسط آژانس ها و افراد مقیم حدود ۲۵۰ دلار آمریکا میباشد. الیته این رقم تقریبی است و ممکن است بالاتر یا پایین تر شود.

برای ایرانیان عزیز که بصورت غیر دائم یا دانشجویی به اوکراین سفر میکنند باید بلیط برگشت صادر شود

با دریافت اقامت دائم یا ویزای یکساله کاری شما میتوانید بصورت قانونی در اوکراین کار کنید.


تصویر ویزای اوکراین

تصویر ویزای اوکراین

۱.محل صدور ویزا

۲. ویزای مسافر از این تاریخ معتبر است.  روز، ماه ، سال. بنابراین در تصویر بالا، ویزا از دسامبر 1، 2003 معتبر است

۳.ویزای مسافر از این تاریخ معتبر نیست.  ویزا تا این تاریخ معتبر است. روز، ماه ، سال.

۴.شماره کنترل ویزا

۵.تعداد ورود

یکبار ورود (1) - ویزای سینگل (فقط یکبار ورود).

دوبار ورود (2) - ویزای دبل (فقط ۲بار ورود).

چندبار ورود (М) - ویزای مولتی (چندبار ورود).

۶.تیپ ویزا

۷.نام خانوادگی مسافر به زبان اوکراینی و انگلیسی (مطابق با پاسپورت).

۸.نام مسافر به زبان اوکراینی و انگلیسی (مطابق با پاسپورت).

۹.شمار پاسپورت مسافر

۱۰.جنسیت مسافر

۱۱.تاریخ تولد مساقر

۱۲.ملیت مسافر

۱۳.نام دعوت کننده

اشتراک در :
فیسبوک تلگرام واتساپ
آخرین بروزرسانی :
January 9th, 2018

هم اکنون

در
تهران:
و
کی یف:

ساعت نیز در
هر دلار 28 گریونی

تقویم نمایشگاهی

نوامبر 2018

6-8ELECTRO INSTALL
6-8EUROBUILDEXPO 2018
20-23INDUSTRIAL FORUM 2018


IRAN.IN.UA